Vloeren Almere
Contact Vloeren Nu Almere

Vloeren Almere

De vloer is een bepalend onderdeel van de inrichting van uw woning. Vloeren Nu Almere helpt u bij het maken van de juiste keuze. Door jarenlange ervaring in deze branche weten we precies aan welke voorwaarden de juiste vloer voor uw situatie moet voldoen. Wij zijn specialist op het gebied van parket, laminaat, vloerbedekking en houten vloeren. Wenst u advies over de mogelijkheden in uw situatie? Of liever direct een offerte voor het leggen van vloerbedekking, laminaat of parket? Neem dan contact met ons op via het contactformulier!

Diverse soorten vloeren

Tegenwoordig zijn er verschillende soorten vloeren beschikbaar, zoals een houten vloer, vloerbedekking, vloertegels of PVC. Iedere soort heeft zijn eigen voor- en nadelen. Beschikt u over een nieuwbouwwoning? Grote kans dat u dan vloerverwarming heeft. Niet alle vloeren zijn hierop geschikt. De vakmensen van Vloeren Nu uit Almere zijn specialist op het gebied van de onderstaande varianten en vertellen u precies wat de beste keus is in uw situatie!

 • Parket
 • Laminaat
 • Vloerbedekking
 • Tapijt
 • Vloertegels
 • PVC
 • Plavuizen

Tapijtreiniging en vloeronderhoud

Wilt u liever geen afscheid nemen van uw antieke houten vloer of is er gewoonweg geen budget voor een nieuwe vloer? Zorg dan voor goed vloeronderhoud of tapijtreiniging. Hierdoor verlengt u de levensduur van uw tapijt of ziet uw houten vloer er door een mooie nieuwe laklaag er weer als nieuw uit! De vloerspecialisten uit Almere nemen u dit graag uit handen.

Allround specialist Almere

Al ruim 10 jaar is Vloeren Nu uit Almere een vakman op het gebied van alle soorten vloeren. In deze tijd zijn we met de nieuwste trends meegegaan, maar zijn we de ouderwetse vakmanschap niet vergeten. Voor alles wat met vloeren of vloerbedekking te maken heeft, bent u bij ons aan het juiste adres:

 • Plaatsen van houten vloeren, laminaat, parket, plavuizen of PVC
 • Verwijderen van oude vloerbedekking, tapijt of vloertegels
 • Vloeronderhoud en tapijtreiniging

Offerte aanvragen

Meer weten over de beste vloer in uw situatie? Overweegt u aanschaf van laminaat, parket, vloertegels of vloerbedekking? Vraag eens naar de mogelijkheden bij dé specialist uit Almere. Geheel vrijblijvend geven we u informatie over uw vloer en vloeronderhoud. Vul het offerteformulier in. Onze vakmensen uit Almere nemen dan vrijblijvend contact met u op!

Contactformulier
Type opdracht:

Gewenst materiaal:Uitvoermoment:Uw aanvraag:

 • Uw gegevens zijn veilig bij ons
 • Vrijblijvende dienstverlening
 • Kosteloos en zonder verplichtingen

Om u zo goed mogelijk van dienst te zijn werken wij samen met de experts van Kluswebsite.

KWS vloer reinigen

Tapijt

Tapijt leggen Almere Tapijt wordt vaak als vloerbedekking gebruikt, met name slaapkamers. Tapijt is in veel soorten en maten verkrijgbaar, en is lekker warm aan de voeten zonder dat u hiervoor hoeft te beschikken over vloerverwarming. Wilt u zelf tapijt gaan leggen? Dan zijn er een aantal zaken waar u aandacht aan moet besteden. Kijk bijvoorbeeld altijd naar de noodzaak voor gezichtsbescherming tijdens het snijden, en koop minimaal een halve meter tapijt meer dan dat u nodig denkt te hebben. Wij adviseren u desgewenst graag.

Laminaat

Laminaat leggen Almere Laminaat is geen echt hout, zoals veel van onze klanten in Almere vaak denken, maar een combinatie van verschillende lagen: een papieren afdruk, een transparante toplaag, dicht geperst vezelbord en een kunststof laag. Een laminaten vloer heeft veel positieve punten zoals een lage prijs, weinig vloeronderhoud, eenvoudige legmethode en goede vochtwering. De meeste laminaat vloeren gaan tot wel 20 jaar mee, en kunnen probleemloos bovenop een vloerverwarming worden geplaatst. Voor een goede vloerdemping raden onze specialisten een extra ondervloer aan.

PVC Vloer

PVC vloer Eén van de nieuwere materialen voor het maken van vloeren is PVC. PVC staat voor polyvinylchloride en is een stevig kunststof dat onder meer wordt toegepast in de bouw en voor het maken van speelgoed. PVC is tevens zeer geschikt voor het produceren van vloeren, omdat het slijtvast is, vochtbestendig en zeer geschikt als bovenlaag bij een verwarmde vloer. Daarnaast is het materiaal zeer flexibel en dun, zodat u het gemakkelijk zelf kunt installeren. Dit gebeurt met een klik- of lijmsysteem.

Parket

Parket vloer Almere Laminaat is geen echt hout, zoals veel van onze klanten in Almere vaak denken, maar een combinatie van verschillende lagen: een papieren afdruk, een transparante toplaag, dicht geperst vezelbord en een kunststof laag. Een laminaten vloer heeft veel positieve punten zoals een lage prijs, weinig vloeronderhoud, eenvoudige legmethode en goede vochtwering. De meeste laminaat vloeren gaan tot wel 20 jaar mee, en kunnen probleemloos bovenop een vloerverwarming worden geplaatst. Voor een goede vloerdemping raden onze specialisten een extra ondervloer aan.

Vloertegels

Vloertegels leggen Wilt u de keuken van uw pand in Almere voorzien van een rustieke uitstraling? Kies dan voor vloertegels in plaats van een houten of kunststoffen vloer. Vloertegels zijn bij menig leverancier verkrijgbaar in vele soorten en maten, verschillend in stijl, kleur en afmeting. Dankzij deze variatie is het mogelijk om zowel een moderne look te creëren met bijvoorbeeld grote tegels, of een meer landelijke stijl met kleinere tegeltjes. Voor welke variant u ook kiest: vloertegels zijn gemakkelijk te onderhouden.

Gietvloeren

Gietvloeren Gietvloeren zijn uniek in hun soort, door de egale en strakke stijl die de vloeren uitstralen. Een gietvloer kan als basis dienen voor een zeer modern interieur, maar is ook geschikt als vloer voor in een gymzaal. De veerkracht en tegelijkertijd stevigheid van het materiaal vormt een uitstekende combinatie. Gietvloeren hebben evenals laminaat weinig vloeronderhoud nodig, en beschikken daarnaast over een uitstekende mate van warmteoverdracht. Dit leidt – in combinatie met een vloerverwarming – tot een grote besparing op de energiekosten.
Landelijke Dekking
Kwaliteitspredicaat
Vestigingen
Missie
Na een feestje zat er een dikke vlek op ons tapijt. De specialisten van Vloeren Nu waren gelukkig in de mogelijkheid om snel langs te komen, ook al deed het voorval zich in het weekend voor. Het tapijt is snel en grondig gereinigd. Ik ben zeer tevreden ver de service en het werk!
Mvr. De Jong, Almere