Vloeren Amsterdam - vloeronderhoud
Contact Vloeren Nu

Vloeren Amsterdam

De vloer is een essentieel onderdeel van de inrichting van uw woning. Het is niet iets wat u snel vervangt. Daarom is het belangrijk om vooraf goed advies in te winnen voor de beste vloer in uw situatie. Hiervoor bent u bij Vloeren Nu aan het goede adres. Onze specialisten uit Amsterdam beschikken over jarenlange ervaring op het gebied van laminaat, parket, vloerbedekking en houten vloeren. Advies nodig over de juiste keuze voor uw woning? Of wenst u een prijsopgave van parket, laminaat of vloerbedekking? Neem dan contact op met de specialisten uit Amsterdam!

Diverse soorten

Voor elk type woning kan een andere vloer gewenst zijn. Als u bijvoorbeeld over vloerverwarming (als hoofdverwarming) beschikt, wordt het gebruik van laminaat afgeraden. Dit komt doordat dit isolerend werkt, waardoor de warmteoverdracht langzamer gaat. PVC of vloertegels zijn in deze situatie de beste keuze. De keuze van een vloer is ook erg persoonlijk. Vloeren Nu uit Amsterdam levert en plaatst alle mogelijke vloeren:

 • Parket
 • Laminaat
 • Vloerbedekking
 • Tapijt
 • Vloertegels
 • PVC
 • Plavuizen

Tapijtreiniging en vloeronderhoud

Naast het leggen van nieuwe vloeren, zijn de vakmensen uit Amsterdam eveneens gespecialiseerd in tapijtreiniging en vloeronderhoud zoals het schoonmaken van het tapijt of het schuren en lakken van uw antieke houten vloer. Wij beschikken over de nieuwste technieken, waardoor deze vakkundig en snel wordt gereinigd zonder gebruik van chemische middelen. Zo wordt uw vloer weer als nieuw.

Allround specialist Amsterdam

In de loop der jaren is Vloeren Nu uit Amsterdam een bekende speler in de markt geworden. Wij zijn een allround specialist. Bij ons bent u aan het juiste adres voor alles wat met vloeren te maken heeft;

 • Plaatsen van houten vloeren, laminaat, parket, plavuizen of PVC
 • Verwijderen van oude vloerbedekking of vloertegels
 • Vloeronderhoud en tapijtreiniging

Offerte aanvragen

Heeft u dus een vloerprobleem? Wij lossen het op. Heeft u een vraag inzake aanschaf van vloerbedekking of vloertegels of over vloeronderhoud en tapijtreiniging? Wilt u nieuw parket laten leggen of uw oude houten vloer laten schuren en lakken? Vul het contactformulier in en een vakman uit Amsterdam neemt zo snel mogelijk contact met u op!

Contactformulier
Type opdracht:

Gewenst materiaal:Uitvoermoment:Uw aanvraag:

 • Uw gegevens zijn veilig bij ons
 • Vrijblijvende dienstverlening
 • Kosteloos en zonder verplichtingen

Om u zo goed mogelijk van dienst te zijn werken wij samen met de experts van Kluswebsite.

KWS vloer reinigen

Tapijt

Tapijt leggen Amsterdam Tapijt is van oudsher één van de meest gebruikte vormen van vloerbedekking. Tapijt is in tegenstelling tot laminaat en parket lekker warm aan de voeten, met name wanneer u geen vloerverwarming heeft. Een ander voordeel van tapijt is dat het geluiden dempt, wat zorgt voor een huiselijk gevoel. Wilt u uw vloeren van een nieuwe vloerbedekking voorzien en is tapijt uw keuze? Het is relatief eenvoudig om zelf de vloerbedekking te leggen. Vraag een professional uit Amsterdam eventueel vooraf om tips.

Laminaat

Laminaat leggen Amsterdam Laminaat wordt steeds populairder om vloeren mee te bedekken. Met name in slaapkamers en studentenkamers is laminaat niet meer weg te denken. Het grote voordeel van laminaat is dat dit verkrijgbaar is in oneindig veel designs, waardoor u zelfs het gevoel van parket kan krijgen, met de kwaliteiten van laminaten vloeren. Hoewel laminaat niet perse zorgt voor het meest huiselijke gevoel, is het een zeer praktische vorm van vloerbekleding. De vloer is makkelijk schoon te maken en vergt weinig onderhoud.

PVC Vloer

PVC vloer Laminaat wordt steeds populairder om vloeren mee te bedekken. Met name in slaapkamers en studentenkamers is laminaat niet meer weg te denken. Het grote voordeel van laminaat is dat dit verkrijgbaar is in oneindig veel designs, waardoor u zelfs het gevoel van parket kan krijgen, met de kwaliteiten van laminaten vloeren. Hoewel laminaat niet perse zorgt voor het meest huiselijke gevoel, is het een zeer praktische vorm van vloerbekleding. De vloer is makkelijk schoon te maken en vergt weinig onderhoud.

Parket

Parket vloer Amsterdam Parket is een vorm van vloerbedekking die bestaat uit houten delen, vaak verkrijgbaar in verschillende formaten. Stroken parket kunnen in diverse patronen worden gelegd, en zijn in diverse wassingen aan te schaffen, waardoor u met een dergelijke vloer altijd een unieke sfeer oproept. Parket vereist relatief veel onderhoud. Dit komt doordat u jaarlijks de wassing of laklaag bij moet werken om eventuele slijtage te voorkomen. De warme sfeer die een parketvloer met zich meebrengt, weegt hier voor veel klanten uit Amsterdam makkelijk tegenop.

Vloertegels

Vloertegels leggen Met name voor in de keuken en bijkeuken zijn vloertegels ideaal. Vloertegels staan ook wel bekend als plavuizen en zijn makkelijk schoon te maken. U kunt met vloertegels bovendien eindeloos variëren in kleur, afmeting en stijl. Kies voor een Oud Hollandse sfeer met kleine tegeltjes, of voor een landelijke boerenstijl met grote tegels. Het nadeel van vloertegels is dat deze zeer koud aan de voeten zijn, het is dan ook aan te raden een vloerverwarming hieronder te plaatsen.

Gietvloeren

Gietvloeren Gietvloeren zijn zeer verschillend van andere vloersoorten. Dit komt doordat u bij een gietvloer een egale vloerbedekking creëert in één enkele kleur. Dit leidt tot een grote eenheid binnenshuis, waardoor de gietvloer niets wegneemt van de sfeer die uw meubels en kunst met zich meebrengen. Gietvloeren hebben een laag vloeronderhoud en zijn buitengewoon geschikt bij vloerverwarming. Dit komt door de uitstekende mate van warmteoverdracht van gietvloeren, wat leidt tot een besparing op de stookkosten.
Landelijke Dekking
Kwaliteitspredicaat
Vestigingen
Missie
Na een feestje zat er een dikke vlek op ons tapijt. De specialisten van Vloeren Nu waren gelukkig in de mogelijkheid om snel langs te komen, ook al deed het voorval zich in het weekend voor. Het tapijt is snel en grondig gereinigd. Ik ben zeer tevreden ver de service en het werk!
Mvr. De Jong, Amsterdam