Vloeren Haarlem
Contact Vloeren Nu Haarlem

Vloeren Haarlem

Het is belangrijk uw vloer in Haarlem pico bello in orde te hebben. Zoekt u daarom een specialist in vloeren bij u in de buurt? Vloeren Nu werkt samen met diverse professionals die kunnen zorgen voor laminaat, parket, vloertegels, pvc en diverse typen vloerbedekking. Zoekt u naar houten materialen, dan helpen we u ook graag verder. Als u gebruik wilt maken van ons werk wat betreft tapijtreiniging, dan zit u goed. Wij zien er dan namelijk op toe dat uw tapijt uiterst schoon wordt gemaakt. Indien u warme voeten wenst, kunt u ons daarnaast gebruiken voor de installatie van vloerverwarming. Vraag offertes aan via het contactformulier!

Scherp tarief, hoogwaardige kwaliteit

Ons werk in Haarlem laat zich omschrijven als scherp geprijsd, maar voorzien van een hoge kwaliteit. Wilt u uw vloer een goede beurt laten geven? Onze professionals hebben ervaring in het plaatsen, renoveren en repareren van allerhande typen vloeren. Het maakt hiervoor niet uit of u een vloertype wenst van laminaat, parket, of pvc. Ook als u vloertegels of houten vloerbedekking wilt laten installeren bent u bij ons aan het juiste adres! We helpen u bovendien aan warme voeten door vloerverwarming te installeren. Om uw tapijt tot slot ook goed te onderhouden, kunnen we u bijstaan met handige tapijtreiniging. Kortom: aan alles is gedacht!

Tapijtreiniging en vloeronderhoud

Het is belangrijk om uw vloer op orde te hebben. Hierbij maakt het niet uit of uw vloerbedekking voorzien is van laminaat, parket, pvc of vloertegels. Waar het om gaat is dat schone vloeren zorgen voor extra hygiëne in huis. Als u op uw houten vloer een tapijt heeft liggen, kunt u onze service van tapijtreiniging gebruiken. Wij komen dan bij u langs om dit op een grondige wijze te verschonen voor u. Wilt u hierna ook nog eens een warme grond onder uw voeten, dan bouwen we er direct een goede vloerverwarming voor u bij.

Allround specialist Haarlem

Iedere aangesloten specialist in Haarlem is voorzien van het Kluskeurmerk. Dit houdt in dat het bedrijf altijd gecontroleerd wordt op de bedrijfsvoering en kwaliteit van het geleverde werk wat betreft de vloeren. Hierdoor kunnen wij verzekeren dat hun werk met laminaat, parket, houten vloertypen, vloertegels en pvc altijd goed in orde is. Dat geldt overigens ook voor vloerverwarming en vloerbedekking als tapijt en de bijgeleverde service tapijt reiniging. U begrijpt het al: wij zijn van alle markten voor u vloer thuis!

 • Vakmannen voor uw vloer uit de omgeving van Haarlem
 • De juiste service voor het reinigen van uw tapijt
 • Zowel parket, laminaat, vloertegels, houten vloeren als pvc
 • Vloerbedekking van tapijt
 • Wij helpen tevens met vloerverwarming
 • Offerte aanvragen

  Wilt u weten wat het kost om laminaat, parket, houten vloertypen, vloertegels op pvc te laten inbouwen? Wenst u een heldere offerte te ontvangen over de tapijtreiniging? Zowel voor uw vloeren, vloerverwarming, vloerbedekking als tapijt bent u bij ons aan het juiste adres. U kunt hier offertes aanvragen van specialisten in Haarlem. Ze voeren de installatie van uw vloer uit en sturen u gratis en vrijblijvende offertes op maat toe. Nu heeft ú het voor het uitkiezen!

Contactformulier
Type opdracht:

Gewenst materiaal:Uitvoermoment:Uw aanvraag:

 • Uw gegevens zijn veilig bij ons
 • Vrijblijvende dienstverlening
 • Kosteloos en zonder verplichtingen

Om u zo goed mogelijk van dienst te zijn werken wij samen met de experts van Kluswebsite.

KWS vloer reinigen

Tapijt

Tapijt leggen Haarlem Tapijt wordt vaak als vloerbedekking gebruikt, met name slaapkamers. Tapijt is in veel soorten en maten verkrijgbaar, en is lekker warm aan de voeten zonder dat u hiervoor hoeft te beschikken over vloerverwarming. Wilt u zelf tapijt gaan leggen? Dan zijn er een aantal zaken waar u aandacht aan moet besteden. Kijk bijvoorbeeld altijd naar de noodzaak voor gezichtsbescherming tijdens het snijden, en koop minimaal een halve meter tapijt meer dan dat u nodig denkt te hebben. Wij adviseren u desgewenst graag.

Laminaat

Laminaat leggen Haarlem Laminaat is geen echt hout, zoals veel van onze klanten in Haarlem vaak denken, maar een combinatie van verschillende lagen: een papieren afdruk, een transparante toplaag, dicht geperst vezelbord en een kunststof laag. Een laminaten vloer heeft veel positieve punten zoals een lage prijs, weinig vloeronderhoud, eenvoudige legmethode en goede vochtwering. De meeste laminaat vloeren gaan tot wel 20 jaar mee, en kunnen probleemloos bovenop een vloerverwarming worden geplaatst. Voor een goede vloerdemping raden onze specialisten een extra ondervloer aan.

PVC Vloer

PVC vloer Eén van de nieuwere materialen voor het maken van vloeren is PVC. PVC staat voor polyvinylchloride en is een stevig kunststof dat onder meer wordt toegepast in de bouw en voor het maken van speelgoed. PVC is tevens zeer geschikt voor het produceren van vloeren, omdat het slijtvast is, vochtbestendig en zeer geschikt als bovenlaag bij een verwarmde vloer. Daarnaast is het materiaal zeer flexibel en dun, zodat u het gemakkelijk zelf kunt installeren. Dit gebeurt met een klik- of lijmsysteem.

Parket

Parket vloer Haarlem Laminaat is geen echt hout, zoals veel van onze klanten in Haarlem vaak denken, maar een combinatie van verschillende lagen: een papieren afdruk, een transparante toplaag, dicht geperst vezelbord en een kunststof laag. Een laminaten vloer heeft veel positieve punten zoals een lage prijs, weinig vloeronderhoud, eenvoudige legmethode en goede vochtwering. De meeste laminaat vloeren gaan tot wel 20 jaar mee, en kunnen probleemloos bovenop een vloerverwarming worden geplaatst. Voor een goede vloerdemping raden onze specialisten een extra ondervloer aan.

Vloertegels

Vloertegels leggen Wilt u de keuken van uw pand in Haarlem voorzien van een rustieke uitstraling? Kies dan voor vloertegels in plaats van een houten of kunststoffen vloer. Vloertegels zijn bij menig leverancier verkrijgbaar in vele soorten en maten, verschillend in stijl, kleur en afmeting. Dankzij deze variatie is het mogelijk om zowel een moderne look te creëren met bijvoorbeeld grote tegels, of een meer landelijke stijl met kleinere tegeltjes. Voor welke variant u ook kiest: vloertegels zijn gemakkelijk te onderhouden.

Gietvloeren

Gietvloeren Gietvloeren zijn uniek in hun soort, door de egale en strakke stijl die de vloeren uitstralen. Een gietvloer kan als basis dienen voor een zeer modern interieur, maar is ook geschikt als vloer voor in een gymzaal. De veerkracht en tegelijkertijd stevigheid van het materiaal vormt een uitstekende combinatie. Gietvloeren hebben evenals laminaat weinig vloeronderhoud nodig, en beschikken daarnaast over een uitstekende mate van warmteoverdracht. Dit leidt – in combinatie met een vloerverwarming – tot een grote besparing op de energiekosten.
Landelijke Dekking
Kwaliteitspredicaat
Vestigingen
Missie
Na een feestje zat er een dikke vlek op ons tapijt. De specialisten van Vloeren Nu waren gelukkig in de mogelijkheid om snel langs te komen, ook al deed het voorval zich in het weekend voor. Het tapijt is snel en grondig gereinigd. Ik ben zeer tevreden ver de service en het werk!
Mvr. De Jong, Haarlem