Vloeren Leiden - vloeronderhoud
Contact Vloeren Nu

Vloeren Leiden

Wanneer u een nieuwe vloer wilt laten plaatsen in Leiden, bent u hier aan het juiste adres. Vloeren Nu helpt u namelijk snel aan een specialist in vloeren. Onze gelieerde partners zijn zowel gespecialiseerd in laminaat, parket, vloerverwarming, vloerbedekking, houten materiaaltypen, vloertegels als pvc. Bovendien helpen wij u verder als het gaat om uw tapijt. Iedere aangesloten vakman is gespecialiseerd in tapijtreiniging, waardoor wij uw woning altijd schoner dan schoon achterlaten. Bent u benieuwd welke partners wij in Leiden hebben? Vraag dan gratis en vrijblijvend offertevoorstellen aan via het contactformulier!

Scherp tarief, hoogwaardige kwaliteit

Maakt u gebruik van onze services in Leiden, dan geniet u altijd van scherpe tarieven, maar hoge kwaliteit werk. Wij zien erop toe dat uw vloer altijd de beste behandeling krijgt. Of u nu een vloer heeft van laminaat, parket, houten materialen, vloertegels of pvc: onze specialisten weten zich raad met de behandeling van uw ‘heilige grond’. Bovendien zorgen we ervoor dat uw tapijt er altijd pico bello uitziet, door u bij te staan met de juiste tapijtreiniging. Heeft u last van koude voeten in huis? Dan installeren wij graag hoogwaardige vloerverwarming bij u thuis. Iedere vakman heeft het Kluskeurmerk, waardoor de kwaliteit van hun werk kan worden gegarandeerd.

Tapijtreiniging en vloeronderhoud

Uw vloer is een belangrijk stijlelement in huis en het is van belang om uw laminaat, parket, houten vloerbedekking, vloertegels, pvc en zelfs vloerverwarming op een juiste wijze geïntegreerd te hebben in uw woning. Echter houdt het niet op bij uw vloer, want ook uw vloerbedekking is van belang. U kunt als vloerbedekking kiezen voor tapijt, maar het is natuurlijk van belang om dit type vloerbedekking uiterst schoon te houden. Kies daarom voor onze service voor tapijtreiniging. Zo weet u zeker dat uw tapijtwerk in Leiden zo schoon is als mogelijk!

Allround specialist Leiden

Wij werken alleen samen met de beste professionals in Leiden. Iedere vakman heeft jarenlange ervaring in zijn werk en weet daardoor precies hoe hij het beste uw laminaat, parket, houten vloeren, vloertegels en pvc aan kan leggen. We staan u daarnaast bij in het installeren van vloerverwarming en het een degelijke tapijtreiniging. Dit is belangrijk om uw tapijt zo schoon mogelijk te houden.

  • Specialisten voor uw vloer in uw buurt!
  • Zowel laminaat, parket, houten vloeren, vloertegels als pvc
  • Vloerbedekking van tapijt!
  • De beste service voor tapijtreiniging
  • Wij helpen ook met vloerverwarming

Offerte aanvragen

Wilt u meer weten over ons maatwerk voor laminaat, parket, houten vloeren, pvc en vloertegels? Wilt u weten wat de kosten zijn voor tapijtreiniging of wilt u onder uw tapijt gebruik maken van vloerverwarming? Vraag dan een offerte aan via het contactformulier. U ontvangt nu automatisch gratis en vrijblijvende voorstellen van gelieerde partners voor uw vloeren in Leiden. Uw vloer is in veilige handen!

Contactformulier
Type opdracht:

Gewenst materiaal:Uitvoermoment:Uw aanvraag:

  • Uw gegevens zijn veilig bij ons
  • Vrijblijvende dienstverlening
  • Kosteloos en zonder verplichtingen

Om u zo goed mogelijk van dienst te zijn werken wij samen met de experts van Kluswebsite.

KWS vloer reinigen

Tapijt

Tapijt leggen Leiden Tapijt is van oudsher één van de meest gebruikte vormen van vloerbedekking. Tapijt is in tegenstelling tot laminaat en parket lekker warm aan de voeten, met name wanneer u geen vloerverwarming heeft. Een ander voordeel van tapijt is dat het geluiden dempt, wat zorgt voor een huiselijk gevoel. Wilt u uw vloeren van een nieuwe vloerbedekking voorzien en is tapijt uw keuze? Het is relatief eenvoudig om zelf de vloerbedekking te leggen. Vraag een professional uit Leiden eventueel vooraf om tips.

Laminaat

Laminaat leggen Leiden Laminaat wordt steeds populairder om vloeren mee te bedekken. Met name in slaapkamers en studentenkamers is laminaat niet meer weg te denken. Het grote voordeel van laminaat is dat dit verkrijgbaar is in oneindig veel designs, waardoor u zelfs het gevoel van parket kan krijgen, met de kwaliteiten van laminaten vloeren. Hoewel laminaat niet perse zorgt voor het meest huiselijke gevoel, is het een zeer praktische vorm van vloerbekleding. De vloer is makkelijk schoon te maken en vergt weinig onderhoud.

PVC Vloer

PVC vloer Laminaat wordt steeds populairder om vloeren mee te bedekken. Met name in slaapkamers en studentenkamers is laminaat niet meer weg te denken. Het grote voordeel van laminaat is dat dit verkrijgbaar is in oneindig veel designs, waardoor u zelfs het gevoel van parket kan krijgen, met de kwaliteiten van laminaten vloeren. Hoewel laminaat niet perse zorgt voor het meest huiselijke gevoel, is het een zeer praktische vorm van vloerbekleding. De vloer is makkelijk schoon te maken en vergt weinig onderhoud.

Parket

Parket vloer Leiden Parket is een vorm van vloerbedekking die bestaat uit houten delen, vaak verkrijgbaar in verschillende formaten. Stroken parket kunnen in diverse patronen worden gelegd, en zijn in diverse wassingen aan te schaffen, waardoor u met een dergelijke vloer altijd een unieke sfeer oproept. Parket vereist relatief veel onderhoud. Dit komt doordat u jaarlijks de wassing of laklaag bij moet werken om eventuele slijtage te voorkomen. De warme sfeer die een parketvloer met zich meebrengt, weegt hier voor veel klanten uit Leiden makkelijk tegenop.

Vloertegels

Vloertegels leggen Met name voor in de keuken en bijkeuken zijn vloertegels ideaal. Vloertegels staan ook wel bekend als plavuizen en zijn makkelijk schoon te maken. U kunt met vloertegels bovendien eindeloos variëren in kleur, afmeting en stijl. Kies voor een Oud Hollandse sfeer met kleine tegeltjes, of voor een landelijke boerenstijl met grote tegels. Het nadeel van vloertegels is dat deze zeer koud aan de voeten zijn, het is dan ook aan te raden een vloerverwarming hieronder te plaatsen.

Gietvloeren

Gietvloeren Gietvloeren zijn zeer verschillend van andere vloersoorten. Dit komt doordat u bij een gietvloer een egale vloerbedekking creëert in één enkele kleur. Dit leidt tot een grote eenheid binnenshuis, waardoor de gietvloer niets wegneemt van de sfeer die uw meubels en kunst met zich meebrengen. Gietvloeren hebben een laag vloeronderhoud en zijn buitengewoon geschikt bij vloerverwarming. Dit komt door de uitstekende mate van warmteoverdracht van gietvloeren, wat leidt tot een besparing op de stookkosten.
Landelijke Dekking
Kwaliteitspredicaat
Vestigingen
Missie
Na een feestje zat er een dikke vlek op ons tapijt. De specialisten van Vloeren Nu waren gelukkig in de mogelijkheid om snel langs te komen, ook al deed het voorval zich in het weekend voor. Het tapijt is snel en grondig gereinigd. Ik ben zeer tevreden ver de service en het werk!
Mvr. De Jong, Leiden