Vloeren offerte

 

Offerte voor uw vloer

Een nieuwe vloer is niet iets wat u elk jaar aanschaft. Het is daarom van belang om vooraf een goede afweging te maken. De specialisten van Vloeren Nu adviseren u graag vrijblijvend over de verschillende opties en prijzen. Indien u uw wensen kenbaar maakt via het contactformulier dan hoort u spoedig van ons. Heeft u al nagedacht aan de onderstaande punten? Zou u dit dan in het formulier willen aangeven? Hoe completer uw aanvraag is, des te beter wij een inschatting kunnen maken!

• Kiest u voor parket, laminaat of vloerbedekking?
• Moet de vloer kindvriendelijk zijn of juist onderhoudsvriendelijk?
• Ga ik zelf de vloer leggen of laat ik dit doen?
• Wat zijn de verschillen in prijzen bij de diverse keuzes?

Werkzaamheden

Wij nemen alle mogelijke werkzaamheden rondom uw vloer voor u uit handen. U kunt bij ons terecht voor o.a. aanschaf van alle soorten vloeren en het leggen daarvan. Daarnaast bieden wij diverse services zoals vloeronderhoud en reparatie, zoals tapijtreiniging en het lakken van het parket. Neem contact op en laat weten wat wij voor u mogen betekenen!

Kluskeurmerk

Vloeren Nu is een landelijk netwerk van vloerspecialisten. Wij werken vanuit meer dan 300 locaties in Nederland, waardoor er altijd een vestiging in de buurt is. Iedere aangesloten vakman is voorzien van het Kluskeurmerk. Ieder bedrijf wordt continu getoetst op de bedrijfsvoering en de kwaliteit van het geleverde werk. Is er toch iets niet naar wens? Het Kluskeurmerk biedt een onafhankelijke bemiddelingsregeling waardoor het tot ieders tevredenheid wordt opgelost. Kwaliteit verzekerd!

Offerte aanvragen

Geïnteresseerd in een prijsopgave? Geef in het offerte formulier uw wensen aan. Het liefst zo specifiek mogelijk. Op deze wijze kunnen wij u een goede prijsindicatie geven. Geheel vrijblijvend, u zit nergens aan vast. Wacht dus niet langer en vraag een offerte aan!

Gratis offertes aanvragen
Type opdracht:

Gewenst materiaal:Uitvoermoment:Uw aanvraag:

  • Uw gegevens zijn veilig bij ons
  • Vrijblijvende dienstverlening
  • Kosteloos en zonder verplichtingen

Om u zo goed mogelijk van dienst te zijn werken wij samen met de experts van Kluswebsite.

KWS vloer reinigen