Wil jij je omzet ook verhogen?

Profiteer van de voordelen van onze leadservice!

Probeer gratis!

Vloeren leads: verhoog je omzet!

Tegenwoordig beginnen veel potentiële klanten hun zoektocht naar een vloerenspecialist op het internet. Investeren in online marketing is duur en riskant: je weet nooit wat het je oplevert. Leadgeneratie is daarentegen een goedkope manier om potentiële klanten te werven en jouw omzet te verhogen.

Vloeren leads kopen?

Je ontvangt dan de offerteaanvragen van geïnteresseerde klanten in uw eigen regio. Stuur een aantrekkelijke offerte en werf zo die nieuwe klant. Je betaalt per lead en zit niet aan een duur abonnement vast. Benieuwd wat het kopen van vloeren leads u kan opleveren? Vul snel het contactformulier in en we bellen je zo snel mogelijk terug om alle mogelijkheden te bespreken.

Wat zijn leads?

Wat zijn leads? In principe is een lead een oprechte offerteaanvraag. Met het kopen van vloeren leads komt u dus direct in contact met een potentiële klant. Om deze klant te werven hoef je alleen een aantrekkelijke offerte te versturen of te bellen voor een afspraak.

Doordat je alleen betaalt voor de online aanvragen die je ontvangt zitten er geen risico’s verbonden aan het kopen van online aanvragen. Je weet immers precies wat vloeren leads kopen je oplevert! Zo bereken je gemakkelijk je rendement.

vloeren leads

Hoe werkt het kopen van vloeren leads?

Leadgeneratie start met een goede website: wij zorgen ervoor dat onze vloeren websites goed scoren in google, zodat toekomstige klanten ons goed kunnen vinden. De drempel om een offerte aan te vragen is laag: zo krijgen we dagelijks kwalitatieve vloeren leads binnen.

Alle leads gaan eerst langs ons servicecenter. Hier worden de online aanvragen gecontroleerd op kwaliteit voordat we ze doorzetten naar jou. Om nieuwe klanten te werven hoef jij alleen maar een aantrekkelijke offerte op te sturen of een afspraak te maken met de aanvrager! Zo steek je minder tijd in je acquisitie en zul je toch je omzet verhogen.

Altijd kwalitatieve leads

Alle vloeren leads die we binnen krijgen gaan eerst via ons servicecenter. Alle slechte aanvragen worden hieruit gefilterd, zodat je alleen offerteaanvragen binnenkrijgt waar je wat aan hebt. Het is zelfs mogelijk om te kiezen welke online aanvragen je wilt ontvangen: stel dat je alleen vloerbedekking plaatst. Dan ontvang je alleen vloerbedekking leads en laten we de laminaat leads aan jou voorbij gaan.

Een ander voordeel van ons service center, is dat je slechte leads eenvoudig kunt reclameren. Hierna worden ze uiteraard niet in rekening gebracht.

Vaste prijs per lead

Als je besluit om vloeren leads te kopen dan betaal je per lead. Je zit niet aan een abonnement vast en betaalt geen hoge instapkosten. Je kunt deze manier van nieuwe klanten werven dus heel laagdrempelig uitproberen: bevalt het niet? Dan kun je op elk gegeven moment stoppen: duidelijk en transparant. Je krijgt bovendien de eerste 5 leads gratis, zodat je zeker weet of het iets is dat bij je past!


Omzet verhogen? Vloeren leads inkopen!

Geen risico: probeer leads kopen nu gratis uit en verhoog je omzet!

Start gratis deelname


Meerdere aanvragen ontvangen of leads op exclusieve basis

Het kopen van leads kan op twee verschillende manieren. De eerste methode is op basis van offertes vergelijken. In dit geval krijgt een potentiële klant de offerteaanvragen van maximaal 4 andere vloerenspecialisten. Zo hebben zij de keuze uit verschillende vakmannen.

Een andere mogelijkheid is leads op exclusieve basis. Je krijgt dan een telefoonnummer waarop klanten je direct kunnen bellen. Als ze een offerteaanvraag doen ben jij de enige die ze een aantrekkelijke offerte stuurt. Dit maakt het werven van nieuwe klanten nog makkelijker en sneller! Er zijn heel veel mogelijkheden bij vloeren leads. Vul snel het contactformulier in en we bellen je zo snel mogelijk terug om alle opties door te spreken.

Welke leads wil je ontvangen? Dit zijn de mogelijkheden!

Alle B2C vloeren leads die we ontvangen gaan eerst langs het servicecenter. Zij bepalen welke online aanvragen ze naar je doorsturen. Dit maakt het ook mogelijk om alleen selectieve leads te kopen. Denk bijvoorbeeld aan vloerbedekking en laminaat leads: als jij geen vloerbedekking plaatst, dan sturen we deze offerteaanvragen natuurlijk niet naar je door.

Daarnaast zijn er veel offerteaanvragen voor onderhoud of juist voor het plaatsen van nieuwe vloeren. Laat ons weten welke specifieke vloeren leads je wilt kopen en je weet zeker dat je alleen offerteaanvragen ontvangt waar je echt wat aan hebt.

vloeren leads kopen

Voordelen van onze service

Het kopen van leads is geheel zonder risico. Dat maakt het een stuk aantrekkelijker dan investeren in dure marketingcampagnes of Google advertenties. Je betaalt een vaste prijs per lead, dus je weet precies waar je aan toe bent. Ben je toch niet tevreden over een lead? Geen zorgen: je kunt deze eenvoudig reclameren, zodat deze niet in rekening wordt gebracht.

Dit zijn de grootste voordelen van onze service:

  • Je betaalt een vaste prijs per lead.
  • Zo zit je niet aan een duur abonnement vast.
  • Er zijn geen hoge instapkosten.
  • Het kopen van vloeren leads is geheel zonder risico!
  • Je bent verzekerd van kwalitatieve leads.
  • Niet tevreden? Leads reclameren is erg eenvoudig.

Ook vloeren leads inkopen? Neem contact op!

Ben jij ook geïnteresseerd in het kopen van vloeren leads? Zo kun jij je omzet verhogen zonder dat je veel tijd kwijt bent aan je acquisitie. Probeer het kopen van vloeren leads gratis uit: je ontvangt namelijk je eerste 5 offerteaanvragen gratis! Jij bepaalt zelf welke offerteaanvragen je koopt en berekent zo gemakkelijk je eigen rendement.

Benieuwd naar de vele mogelijkheden? Vul het contactformulier in. Wij bellen je dan zo snel mogelijk terug en bespreken alle mogelijkheden.

Ja, ik wil meer klanten!