plavuizen

Plavuizen

Plavuizen zien er vaak prachtig uit en kunnen mooi voorzien worden van vloerverwarming. Een nadeel hiervan is dat het leggen van zo’n vloer niet zo gemakkelijk is als het lijkt. Naast het feit dat plavuizen leggen ingewikkeld is wordt het klusje ook als lichamelijk zwaar gezien. Ga hier dus niet zelf mee aan de slag en laat het over aan een erkende tegelzetter.

Voordelen aan plavuizen vloer

Het leggen van een plavuizen vloer is voor sommige klussers misschien een hels karwei, maar er zitten toch een hoop voordelen aan. Zo is de plavuizen vloer heel mooi te combineren met een vloerverwarming. Door te investeren in vloerverwarming bespaart u jaarlijst veel geld op uw energierekening. Daarnaast heeft u nooit meer koude voeten want plavuizen voelen al snel koud aan. Een ander voordeel is dat plavuizen geen onderhoud nodig hebben. Het schoonmaken is eenvoudig waardoor u niet bang hoeft te zijn dat de kinderen iets omstoten.

Nooit meer last van koude voeten?

Laat dan plavuizen leggen in combinatie met vloerverwarming!

Offertes aanvragen

Van klassiek tot modern

Als u op zoek gaat naar plavuizen dan zult u al snel zien dat de tegels in verschillende soorten en maten verkrijgbaar zijn. Een groot verschil tussen tegels en plavuizen is dat ze iets dikker zijn. Er zijn klassieke plavuizen verkrijgbaar, maar ook moderne varianten die passen in een chique en modern huis. De plavuizen kunnen zowel in de woonkamer als in de badkamer op de vloer gelegd worden. Wilt u meer weten over de mogelijkheden in uw woning? Vraag direct een vrijblijvende offerte aan via onze website.

plavuizen leggen

Een tegelzetter inhuren voor uw vloer

U kunt het beste een tegelzetter inhuren als u een plavuizen vloer wil laten leggen. Ze hebben de juiste materialen en ervaring in huis om uw huis te voorzien van een nieuwe vloer. Via onze website komt u in contact komen met een ervaren tegelzetter bij u in de buurt. Als u via ons een offerte aanvraagt dan gaan wij opzoek naar een betaalbare tegelzetter die bij u een nieuwe vloer komt leggen. Uiteraard is alles geheel vrijblijvend en zit u helemaal nergens aan vast.[/two_third]