Vloeronderhoud

 

Vloeronderhoud

Een goed onderhouden vloer kan nog jaren mee en blijft u van genieten. Echter, de reiniging van bijvoorbeeld uw tapijt kan nog wel eens een lastige klus zijn. Sommige vlekken gaan er amper uit, waardoor een vlek op een gegeven moment een ergernis wordt in uw eigen woning. Schakel hiervoor een onderhoudsbedrijf in.

Uw parket laten onderhouden

Een parketvloer vergt veel aandacht en onderhoud om het mooi te houden. Regelmatig moet een parketvloer in de was of olie gezet worden. Dit kan een lastige klus zijn. Als u dit niet juist uitvoert blijft u dit vaak zien. Laat uw parketvloer behandelen door een expert en geniet er nog jaren van. Het aanbrengen van de was wordt uiterst zorgvuldig gedaan zodat de ondergrond niet zal beschadigen. Het onderhoud van uw vloer wordt zo netjes uitbesteed met een mooi resultaat.

Vlekken verwijderen uit uw tapijt

Op een tapijt kunnen lelijke vlekken ontstaan die u er niet snel meer uit krijgt. Belangrijk is dat u niet zelf gaat boenen met bijvoorbeeld een allesreiniger. Hierdoor wordt het alleen maar erger. Het beste is om een professioneel bedrijf in te schakelen die deze vlekken voor u verwijderen. Hardnekkige vlekken verdwijnen met specialistische tapijtreiniging als sneeuw voor de zon. Wilt u een offerte ontvangen voor de reiniging van uw tapijt? Vul dan uw wensen in via het contactformulier.

Goed onderhouden vloer

Onderhoud van uw vloer is een investering in de levensduur hiervan. Door te investeren in onderhoud gaat uw vloer veel langer mee dan u van te voren gedacht had. Onderhoud is toch altijd voordeliger dan aanschaf van een nieuwe vloer. Zaak is wel om dit regelmatig te laten doen voordat er onherstelbare schade ontstaan is. Vraag direct een vrijblijvende offerte aan voor de kosten van periodiek vloeronderhoud!

Contactformulier
Type opdracht:

Gewenst materiaal:Uitvoermoment:Uw aanvraag:

  • Uw gegevens zijn veilig bij ons
  • Vrijblijvende dienstverlening
  • Kosteloos en zonder verplichtingen

Om u zo goed mogelijk van dienst te zijn werken wij samen met de experts van Kluswebsite.

KWS vloer reinigen