vloerisolatie

Vloerisolatie

Wilt u uw vloeren laten isoleren maar zit u nog te dubben over de kosten? Bedenk dan dat u deze investering snel zult terugverdienen. Door het isoleren van uw vloeren bespaart u namelijk op uw energiekosten. Wat uw exacte besparing zal zijn, zal ook afhankelijk zijn van uw type woning, het bouwjaar van uw huis en uw stookgedrag.

Meer weten over de kosten voor vloerisolatie? Vraag dan kosteloos offertes aan via het offerteformulier.

Waarom vloerisolatie?

Isolatie van uw vloeren verlaagt uw energiekosten, maar heeft nog veel meer voordelen. Het is namelijk beter voor uw gezondheid (uw leefruimte wordt minder vochtig), het draagt bij aan milieubesparing, bestrijdt ongedierte, zorgt voor een prettiger leefklimaat en rekent af met muffe lucht, schimmelvorming en condens op de ramen.

De voordelen op een rij:

  • Lagere energiekosten
  • Beter voor uw gezondheid
  • Milieubesparing
  • Bestrijding van schimmels en ongedierte
  • Fijner leefklimaat in uw woning

Waarom kruipruimte isoleren?

Vocht in huis is niet goed. Het zorgt ervoor dat u meer moet stoken en een vochtige omgeving is ook nog eens slecht voor uw gezondheid. Een vochtige woning is bijzonder slecht voor mensen met aanleg voor astma en het kan allergische klachten veroorzaken zoals benauwdheid, hoesten of chronische neusverkoudheid. Isolatie van de vloeren is hier de oplossing voor! Een vochtige kruipruimte veroorzaakt niet alleen een vochtig huis maar kan ook zorgen voor een muffe stank in uw woning. Om nog maar niet te spreken van al het ongedierte dat er rond kan waren! Denk hierbij bijvoorbeeld aan zilvervisjes, slakken en pissebedden, maar ook huisstofmijt en schimmel. Deze gedijen tenslotte het beste in vochtige ruimtes!

Energie besparen en meer wooncomfort?

Vloerisolatie is de oplossing. Vraag vrijblijvend offertes aan!

Offertes aanvragen

Vloerisolatie bij (on)toegankelijke kruipruimte?

Het aanbrengen van vloerisolatie onder de vloer is het gemakkelijkst als er voldoende ruimte is om er naar binnen te gaan. Zo kan u direct de vloeren isoleren door het aanbrengen van dikke platen isolatiemateriaal onderaan tegen uw vloer. De platen kunt u vastmaken met bijvoorbeeld plakankers. Het is echter geen prettige en makkelijke klus, met name als u niet van krappe ruimtes houdt. Gelukkig kan u altijd een expert raadplegen, die de klus snel en professioneel voor u zal opknappen. Wilt u onder uw vloer isoleren maar is deze te laag en niet toegankelijk? Dan is het een optie deze ruimte gedeeltelijk op te laten vullen. Zo komt de isolatie op de ondergrond te liggen. Doordat vocht en condens zich zullen opstapelen onder de isolatie, zal de vloer droog blijven.

vloer isoleren

Offerte aanvragen?

Vloerisolatie heeft enorm veel voordelen. Zo creëert u een aangenamer woonklimaat, bespaart u enorm op de energiekosten en zijn schimmelvorming en vochtproblemen verleden tijd. Wilt u meer informatie over het isoleren van de vloer? Bent u benieuwd naar de exacte kosten? Vraag dan nu bij ons offertes aan. U ontvangt dan van meerdere specialisten een prijsopgaaf. Vergelijk onderling en bespaar op de kosten.

De vloer isoleren en direct vernieuwen?

Dat kan! Kies bijvoorbeeld voor plavuizen, een goede combinatie met vloerisolatie en vloerverwarming. Liever een houten vloer? Dan zijn een laminaatvloer of een parketvloer wat u zoekt.